Lëadër Ñadër

منتديات العرب ترحب بكم و تتمنى لكم قضاء اسعد الاوقات ..LeaDeR
Lëadër Ñadër

يآ ڛمٍآ ھٍډۑ ۅ ۑآ آرض آڜٺډۑ آڹآ عربۑ مٍڛڵمٍ ۅ مٍحډڜ قډۑ

منتديات العرب ترحب بكم و تتمنى لكم اسعد الاوقات برفقة فريق المنتدى ||
للمشاركة في المحادثة الخاصة بمنتديات العرب المرجو زيارتنا على الرابط التالي:http://www.facebook.com/groups/249169935151484/||
تزكير انا هناك جوائز في كل اخر اسبوع من طرف الادارة و اوسمة للاعضاء المميزين ||

المواضيع الأخيرة

» التعارف
الجمعة سبتمبر 27 2013, 14:59 من طرف amrorespect

» اى حد عنده مشكله فى اكسات يكلمنى
الجمعة سبتمبر 27 2013, 14:46 من طرف amrorespect

» كود راديو اسطورة الغناء المصري عمرو دياب
الأربعاء سبتمبر 05 2012, 17:04 من طرف wmwmwm32

» اموشنات جامده يمكنك منها تزويق الشات
الثلاثاء سبتمبر 04 2012, 08:48 من طرف HAMOO

» كود راديو متنوع للشاتات
السبت أبريل 21 2012, 15:14 من طرف ئشضئشضئشضئشض

» شرح عمل نجمه او التسجيل فى اكسات بالصور والشرح
الثلاثاء أكتوبر 11 2011, 00:34 من طرف tareqe

» أسطورة حبى لها
الأربعاء أغسطس 03 2011, 19:56 من طرف TheleaderM

» تخيل نفسك بدون انترنت ..!!؟؟؟؟؟؟
الأربعاء أغسطس 03 2011, 16:57 من طرف TheleaderM

» السرطان و العدراء و الاسد
الأربعاء أغسطس 03 2011, 16:51 من طرف TheleaderM

دخول

لقد نسيت كلمة السر


    كشرى اسكندرانى

    شاطر
    avatar
    kimolovers
    عضو فعال
    عضو فعال

    عدد المساهمات : 209
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010
    العمر : 23
    الموقع : http://xat.com/Leader_BoRi0o0

    كشرى اسكندرانى

    مُساهمة من طرف kimolovers في الجمعة أغسطس 13 2010, 14:11

    كوبين ارز -كوبين عدس اصفر -ملح حسب الذوق (حوالى ملعقه صغيرة ونصف)- كمون -3 اكواب ماء-ملعقتين طعام سمن -ملعقتين زبدة للوجه
    الطريقه
    نغسل الارز وننقعه لمدة ساعه
    نغسل العدس وننقعه ساعه
    فى الحله نضع ملعقتين السمن ونسخنها ثم نضيف
    كميه الماء والملح .اول ماتبدا تغلى نضيف الارز .نتركه يغلى على نار عاليه
    الى ان يتشرب معظم الماء وووجه الارز يبقى فيه ماء قليل جدا
    نصفى العدس ونضيفه ونقلبه فى الارز ونضيف الكمون
    ونتركه يتشرب الباقى القليل من الماء.العدس بيستوى بسرعه ولانه منقوع من
    قبل مش هايحتاج ماء تقربا لانه هاياخد من الرطوبه الموجودة فى الارز
    علشان يبقى فى النهايه مستوى كويس لكن مش مهروس.يعنى يبقى شكل العدس واضح
    بين الارز
    ننقله على نار هاديه وتحته الشياطه يستوى زى الارز العادى ونضع على الوجه ملعقتن زبدة ونغطى لمدة عشر دقايق
    ممكن يقدم معه بصل شرائح مرشوش بالملح ثم يقلى فى الزيت الى ان يصبح ذهبى غامق .ويرش على وجه الكشرى عند التقديم
    وممكن يتقدم معه صوص بالثوم والطماطم وملح او يقلى قرص بيض ويوضع على وجة طبق الكشرى

    بلهنا والشفا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    _________________

    كل سنه وانتو طيبين ورمضان كريم

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    avatar
    ρяιη¢ess мямσяa
    عضو جديد
    عضو جديد

    عدد المساهمات : 77
    تاريخ التسجيل : 08/08/2010
    العمر : 30
    الموقع : كوكب الارض

    رد: كشرى اسكندرانى

    مُساهمة من طرف ρяιη¢ess мямσяa في الجمعة أغسطس 13 2010, 15:17

    اش اش اش رائع جدااااااااااااااا تسلم يارب
    avatar
    TheleaderM
    ادارة المنتدى
    ادارة المنتدى

    عدد المساهمات : 228
    تاريخ التسجيل : 08/08/2010
    العمر : 33
    الموقع : http://arabx.hooxs.com

    رد: كشرى اسكندرانى

    مُساهمة من طرف TheleaderM في الجمعة أغسطس 13 2010, 17:45

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    _________________
    اوعـي المــظـاهر تخدعك ولا كلمه حلوه توقعك ولا صاحب ندل يضيعك ولاعيشه مره تغيرك ولا قلب عشقته يحيرك ولا ناس حبتها تدمرك ولا غربه صعبه تكسرك ولا حبيب مخلص يخسرك ولا دمعت حزن تسهرك ولا كلمه تقولها تصغرك دي الدنيا لحظات و الناس مقامات و الزمن مسافات و الحب كلمات وانت زى الورده ان دبل مات

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة يوليو 20 2018, 02:48